Frågor och svar om vänner

26 Nov 2013, 18:42 163
Tjej, 15 år
Question


Heej, de e så att för ett tag sen så hade jag en grej på g med en kille som jag verkligen gillar skit mycket men mina kompisar tyckte inte att jag skulle göra ngt och det gjorde jag inte och sen dess har det hänt massa saker som gjort att jag inte riktigt är vän med mina kompisar längre.. o eftersom jag typ dissa den där killen så tror jag att jag såra honom och jag gillar honom grymt mycket och jag vet inte hur jag ska säga det,, allt känns så konstigt eftersom mitt liv och jag har förändrats enormt sen bråket med mina kompisar och jag vet inte vad jag ska göra vill verkligen vara med honom.

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

jag tycker du ska följa ditt hjärta. Är det såhär dina kompisar är, kanske de inte är värda att lyssna på? Det låter som att du känner vad som är rätt, och det tycker jag du ska gå på. Jag vet ju egentligen inte varför de tycker att du inte ska vara med honom, men det jag vet är att folk kan förändras, bara man ger dem en chans. Stå på dig, följ det DU känner! Stor kram/Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar