Frågor och svar om bli tillsammans

2 Dec 2013, 10:27 145
Kille, 12 år
Question


Hur kan jag få en tjej att vilja bli tillsammans med mig?
Jag har vart intreserad av en tjej i klassen ett tag men jag vet inte om hon tycker samma sak så min fråga är hur man får en tjej att gilla en mer en kompisar.

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att få någon att gilla en mer än som vänner går inte, sånt måste komma naturligt! Det enda du kan göra är att vara dig själv och visa henne att du är intresserad. Du skulle kunna fråga om hon vill hitta på något efter skolan en dag så ni får chans att lära känna varandra lite mer. Då kan du också känna efter om hon verkar vara intresserad tillbaka. Om det känns rätt kan du berätta om dina känslor. Kanske hon känner likadant! 

Om du vill kan du fortsätta prata med mig eller någon annan, antingen genom att skicka in en ny fråga eller chatta med oss. Jag heter viktoria.hugosson.fryshuset på Skype och Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne under veckorna.

Ha det bra och lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar