Frågor och svar om kärlek

28 Nov 2013, 20:15 1209
Tjej, 14 år
Question


är nervös för vad människor ska tycka om att jag är tillsammans med någon som är yngre än mig. Han går i 7an och jag i 8an, de kanske inte värkar vara en så stor ålders skillnad. men du vet hur det är med att man alltid ska ha en äldre kille än sig själv. vad tycker du?

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Tycker att det är bra att du väljer att skriva till oss/mig om detta! :) 

Förstår att det kan vara lite nervöst vad andra ska tycka om att någon är yngre än en själv men ibland gör det inte så mycket då man älskar den framför en. Jag tycker att du ska köra på och strunta i vad andra tycker! 

Det spelar väl inte så stor roll egentligen att han är yngre än dig. Då det är eran kärlek som spelar större roll! Försök att njuta av stunden med din kille och ta vara på tiden tillsammans! 

Kramkram!
Nilufer

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar