Stöd & Svar

11 Dec 2013, 19:11 180
Tjej, 11 år
Question


hej jag är kär i en kille som går i mitt hockeylag, han är jättesöt och skitsnäll! han är väldigt rolig också. jag vet inte om han tycker om mig lika mycket. hur ska jag visa honom att jag tycker om honom, jag vill inte visa det för mycket men jag vågar inte skriva till honom för jag är rädd att han ska tycka att jag är dryg eller något! kan du snälla hjälpa mig?

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej

Du kan visa det genom att vara där på hans matcher och ge honom komplimanger t.ex. att han är jätteduktig på hockey eller andra fina komplimanger. Men gör det inte allt för ofta!

Dryg kommer han nog inte tycka att du är, så jag tycker bara att du ska köra på och skriva till honom, för om du inte gör det så kommer han aldrig att lägga märke till dig.

Kram Nilufer

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar