Frågor och svar om lust

4 Dec 2013, 13:52 1406
Kille, 19 år
Question


hej sen jag skulle vill fråga en sak jag runkar mycke varje dag finns de nåt medicin som man kan ta att känna lite mer aktiv och orka

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Jag tolkar din fråga som att du vill veta om det finns någon medicin du kan ta för att orka runka mer än vad du redan gör. Runka gör man för att man har lust och är upphetsad, det är inget jag tycker att man ska tvinga fram. Om du dessutom runkar mycket varje dag låter det inte som om du har en låg sexlust, utan snarare hög. Därför tycker jag inte du ska oroa dig över att du behöver mer ork, utan runka när du har lust. Så länge det inte påverkar ditt liv negativt i övrigt genom att du inte orkar gå i skolan, jobba eller umgås med vänner kan du runka så ofta du vill.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar