Frågor och svar om sex

4 Dec 2013, 14:19 277
Tjej, 17 år
Question


Jag har en jätte bra pojkvän som gör mig kåt och våt, men trots det njuter jag aldrig när vi har sex. Det gör inte ont men det är inte skönt när han är i mig heller, vad ska jag göra för det ska vara skönt för mig också?
Eller är jag hopplöstfall till att någonsin kunna njuta av sex?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Om du inte njuter av att ha sex på det sättet ni har nu rekommenderar jag er att testa att ha sex på andra sätt. Sex är inte bara vaginalt samlag, utan även t ex smeksex och oralsex. Läs gärna mer på min hemsida: http://www.sexperten.nu/vad-ar/sex/

Kanske du inte njuter av att bli penetrerad, utan hellre vill bli slickad eller smekt på klitoris. Är du osäker på vad du tycker om är det alltid bra att onanera för att lära känna sin kropp och dess erogena zoner. Därefter kan du förmedla hur och vart du vill bli rörd av din pojkvän.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar