Frågor och svar om banta

6 Dec 2013, 18:49 181
Tjej, 18 år
Question


Det är så här att jag börjat hetsäta 3 ggr i veckan.sen så mår jag så himla dåligt efter det vilket resulterar i att jag bantar.jag vet inte hur jag ska sluta med detta för jag vill verkligen komma ur de?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

det är en himla jobbig sits du hamnat i och kan kännas svårt att ta sig ur. Jag tänker att det finns många vägar att gå, antingen prata med någon i din närhet du litar på, gå till en ungdomsmottagning eller kurator, eller skolsyster. Men jag tror att det allra viktigaste är att försöka bestämma sig själv över om det är såhär man vill leva. Det låter som att du har en vilja att komma ur det, och jag tror att man kan klara mycket på ren vilja. Är det för svårt så tveka inte att ta hjälp. Vill även tipsa om foreningentilia.se som jag grundat, dit du gärna kan maila eller kika in och chatta och få råd om den bästa hjälpen för just din situation. Lycka till och kram! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar