Frågor och svar om flytningar

5 Dec 2013, 13:20 656
Tjej, 16 år
Question


Hej jag har typ sen en tid tillbaka haft typ smuliga flytningar. Jag blir irriterad för när jag och min kille ska ha det mysigt brukar vi ja köra 69 än och det går ej nu när det är så här jag har sökt på Google om det men inget står där och vågar inte gå och fråga nån på ungdomsmottagningen. När jag går på toa och ska torka mig så är det som en smul deg.

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej hej!

Det förstår jag kan vara jobbigt! Utifrån vad du beskriver skulle det kunna vara en svampinfektion men för att vara säker måste du ta kontakt med din ungdomsmottagning. Det är inte säkert att du måste göra en undersökning utan det kanske räcker med att berätta om dina besvär så de kan fastställa vad det är och så du kan få eventuell medicinering. Om det nu är en svampinfektion är det inget farligt! Det är väldigt vanligt hos kvinnor och det går att bli fri från. Att gå till ungdomsmottagningen kan vara läskigt men de som jobbar där träffar människor varje dag med såna här problem så det är inget konstigt med det! 

Här kan du se vilka ungdomsmottagningar som finns. http://www.umo.se/Ungdomsmottagningar/ 

Ha det bra och lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar