Frågor och svar om kärlek

20 Dec 2013, 20:26 136
Kille, 14 år
Question


Hej Amanda.
I somras så var jag typ på G med en tjej och gillar henne riktigt mycket.
Vi chattade ganska mycket i slutet av sommarn och träffades någon gång då och då det verkade verkligen som hon gillade mig. Men tillslut efter ett tag så var det helt stelt inga hjärtan eller liknande i smsen bara helt stelt och det verkade som om att jag gjort något fel... Nu typ pratar vi knappt men här fortfarande känslor men vet inte vad jag ska göra? Det verkar som hon blivit sur på mig eller jag gjort ngt fel... Help plz

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Vad bra att du skriver till mig!

Ibland är det svårt att veta vad den man dejtar eller har dejtat känner, vilket kan var väldigt förvirrande och jobbigt. Det enda sättet att få ett svar är att fråga. Även fast svaret kan göra en ledsen kan det vara skönt att veta vad det är som har hänt. Mitt råd är därför att du ska fråga henne om det är något som har hänt. Jag vet att det kan vara jobbigt, men ibland är det bra att vara modig för att få ett svar.

Lycka till med kärleken!

Varma hälsningar 

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar