Frågor och svar om fetish

20 Dec 2013, 20:18 225
Tjej, 17 år
Question


Tja! Jag vill alltid lukta och smeka mina tjejkompisars strumpor, vad ska jag göra för att få göra det med minst en tjej?
Så fort jag tänker på hennes strumpor så "reser" sig mitt organ men jag vågar inte att berätta för henne att jag vill ha hennes strumpor. Kan ni hjälpa mig med detta så att jag slipper denna tanke? :''(

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Vad bra att du skriver in till oss! 

Alla människor tänder på olika saker, vilket inte är något konstigt eller onormalt. När en gör sexuella aktiviteter med någon så är det viktigt att alla är med på det och att alla känner sig bekväma med det. 

När en har något som en tänder speciellt på till exempel fötter, strumpor, speciella kläder etc. och känner att en vill testa att ha sexuella aktivitet  med dessa inslag så tänker jag att det är viktigt att en pratar med den eller de som är inblandade. Om en inte gör det kan det finnas en risk att de blir förvirrade.

Har du försökt prata med tjejerna/tjejen om hur du känner? 

Om det är så att du mår dåligt över detta, kan det ibland hjälpa att prata med någon. På ungdomsmottagningen finns det kunnig personal som en inte behöver känna sig obekväm med, de har både kompetens kring kroppen och kring knoppen. 

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar