Frågor och svar om sperma

9 Dec 2013, 12:49 1080
Kille, 16 år
Question


Hej jag har en fråga, alltid när jag funkar så får jag utlösning men för typ 2 dagar sedan så har det slutat ibland kanske det kommer en droppe men inget mer jag är jätte orolig att det kommer till typ urinblåsan som någon annan sida skrev i ett annat inlägg, ifall det är de hur fixar man det? Tror ni att det är så, för ibland när jag kissar efter så kommer det typ lite sperma,fast det har det alltid gjort tror jag. Snälla svara fort får panik!

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Troligen är det så att din sperma hamnar i urinblåsan när du får utlösning och därför kommer det sperma när du kissar. Det ska inte vara något farligt, men kan ändå vara bra att göra en undersökning. Jag tycker därför du ska ta dig till ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) där de kan hjälpa dig. 

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar