Frågor och svar om fråga chans

12 Dec 2013, 13:16 214
Kille, 13 år
Question


Tjenare jag är en kille på 13 år. Jag började en ny skola i höstas. På min gammal skola var vi bara 30 st och nu är vi ca 300 så jag är inte så van vid tjejer. Det är en tjej i min klass som jag gillar men jag är osäker om hon gillar mig. Igår bedde hon mig att ta på hennes bröst och jag sa väll så klart ja men undrar om det kan vara tecken på att hon gillar mig. Funderar att fråga chans på henne men är osäker.

Tacksam för svar

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det är svårt att avgöra om hon bad dig ta på hennes bröst för att hon gillar dig eller om det var av någon helt annan anledning. 

Jag förstår att det känns läskigt, men försök samla mod till att fråga henne om hon gillar dig och berätta att du gillar henne. Det är det säkraste sättet att få veta vad hon känner för dig. De flesta är osäkra när de tycker om någon och ska berätta det för personen, men tänk på att det värsta som kan hända är bara att hon säger nej.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar