Frågor och svar om kärlek

11 Dec 2013, 17:07 155
Tjej, 12 år
Question


Hej, det är lite komplicerat och jag vet inte vad jag ska göra:
Det handlar om mig och 2 killar, en av dom (Philip) är min bästa vän och den andra (John) är bästa vän till Philip. John är 15 och är väldigt snäll och snygg och vi gillar varandra, vi är inte ihop men vi pratar ofta via KIK och vi träffas när jag sover över hos Philip, fast vi träffas inte själva, fast varenda gång Philip går en stund eller vi går ifrån för att göra något tex "gå på toa" så pratar vi alltid och ibland hånglar. Jag vill inte berätta för Philip eftersom att det skulle vara obekvämt för honom att hans bästa tjej kompis och bästa kill kompis är ihop/pussas framför honom (jag tror att Philip gillar mig och det gör saken värre) VAD SKA JAG GÖRA?!
Mvh en 12 årig tjej.

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Förstår att det kan kännas jobbigt att man känner att man gör saker "bakom ryggen" på sin bästa vän. Men det jag tycker är att du ändå tar och berättar vad du känner för John, och klargör det för er båda att ni verkligen vill detta. Sen tycker jag att både du och John ska sitta ner med Philip och berätta hur nu känner och hur allting gick till från början! 

Lycka till! 
Nilufer

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar