Frågor och svar om distanskärlek

21 Jan 2014, 14:37 146
Tjej, 15 år
Question


Hej! Jag är 15 år gammal och bor i Stockholm. Jag är best friend med en kille i utomlands vilket är mitt hemland och han blev kär i mig .. Det blev jag också men jag vågar inte berätta det för mamma och med morsan har jag inga relation det finns inga dotter och moder snack mellan oss och det är ganska dåligt mellan oss aså!!;:(( så vad ska jag göra nu ?? Ska jag låta killen vara/ sluta snacka eller något annat??? Snälla hjälp!!!

Svar
Karl Champ Moalosi Bjurman
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Det är jobbbigt med kärlek på distans, att vara kär i någon som man inte kan träffa när man vill. Jag vet inte hur din mamma skulle reagera om hon fick reda på det, men eftersom att ni inte kan träffas så kanske det inte spelar någon roll om hon vet, eller vill du att hon ska veta? När man är 15 är man ju ganska fast i landet man bor i, jag tycker att ni ska hålla kontakten och sen när du blir 18 så kan du (om du fortfarande känner för det) hälsa på honom, eller så kan han hälsa på dig, och om du fortfarande känner likadant då så vet man ju inte vad som kan hända. Men glöm inte att du lever här och nu, och det är viktigt att inte låsa sig i en tanke eller en person för livet är fullt av miljoner av båda slagen, förstår du hur jag menar? Skriv igen om du tycker att jag var oklar.

Må bäst!

//Kalle

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar