Frågor och svar om sex

21 Dec 2013, 12:47 896
Tjej, 17 år
Question


jag är en tjej på 17 år. undrar om det är normalt att knulla med en kudde och att man får orgasm??.
jag går mycket in på sådana sidor porr sidor och bli kåt, jag blir kåt både för homosexuella som har sex lesbiska och hetro jag vet inte om det är något fel på mig, men jag vill få orgamsm med en kille eller tjej, vet inte om jag är bi eller hetro tycker både om killar och tjejer.
skäms så fruktansvärt mycke men hoppas att någon kan svara fort

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Vad bra att du skriver till mig!

Det finns många sätt att utforska sin sexualitet. Många personer provar att ha sex med till exempel en kudde. Det är inget onormalt med det. Om du har hittat ett sätt att få njutning tycker jag du ska vara glad över det.

Det är inget fel på dig för att du vill få orgasm med både tjejer och killar. Jag tycker inte heller att du behöver bestämma dig för om du är hetero, bi eller homo. Det är bara du själv som kan bestämma din egen sexualitet. Många personer tycker om att sex med både tjejer och killar. Det är inget du ska skämmas för!

Varma hälsningar 

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar