Frågor och svar om kärlek

20 Dec 2013, 11:51 120
Tjej, 13 år
Question


är de typ flirta om en kille kollar mig rätt in i ögonen mjukt?
Hej!
Jag är en tjej som går i 7an och de finns en kille som går i 9an. Kan kollar mig rakt in i ögonen "mjukt" så fort han ser mig. Han försöker typ få mig att kolla på han.

De här hände i dag på rasten.
Min tjej kompis: kan jag få en godis av dig?
Han:nej jag har så lite kvar.!
Min tjej kompis: Snälla.
Han. Nej men vill du ha? Sa han till mig som stod bakom min tjej kompis.

Jag har typ bara pratat med han 2 ggr och jag får typ hur mycket fjärilar i magen så fort han går förbi. När han går förbi brukar han kolla mig djupt i ögonen o le.
Han har typ kastat en godis till mig och så. Och lagt till mig som vän på Facebook.

Kan de betyda att han kanske gillar mig?
Och också försöka flirta med mig?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Vad spännande det låter! Är alltid jättesvårt att svara på frågor om vad andra tycker . Utifrån det du skriver låter det som att han försöker söka kontakt med dig, vilket kan betyda att han är intresserad och försöker flirta med dig. Men som jag skrev ovan så är det jättesvåra frågor att svara på och det enda som egentligen har svaret på frågorna är killen. Ett tips kan vara att försöka flirta tillbaka och se vad som händer eller att skriva till honom på Facebook  :) 

Varma Hälsningar 

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar