Frågor och svar om sex

25 Dec 2013, 13:59 351
Tjej, 19 år
Question


Hej min kille vill ha sex flera gånger om dan det kan bli upp mot en 5 gånger per dag. Men jag vill inte ha sex varje dag. Vad kan det beror på att han vill ha sex så ofta?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Han har troligen bara en stor sexlust. Alla har vi olika stor sexlust, vissa vill ha sex en gång om dagen medans andra nöjer sig med en gång i månaden. Lusten kan dessutom förändras under livets gång, beroende på om man t ex upplever mycket stress. 

Om det är så att din kille vill ha sex mycket oftare än vad du vill får ni försöka prata om det och komma överens om hur ni ska göra. Jag föreslår att din kille onanerar om det är så att han vill ha sex men inte du, då får han nämligen utlopp för sin lust ändå.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar