Frågor och svar om autosexuell

28 Dec 2013, 15:47 262
Tjej, 16 år
Question


Hej! Jag måste bara fråga om det är jag som är konstig eller om det här är normalt. Alltså, jag tänder sjukt mycket på mig själv. Jag tycker själv att jag är sjukt sexig och jag älskar att onanera framför speglar, filma när jag pullar och kolla på o.s.v. när jag har sex med någon brukar jag ibland filma, inte för att jag tänder på det, men jag tänder på att kolla på mig själv när jag har sex. Jag är bi och har legat med både killar och tjejer och det har varit mycket bra för det mesta. Jag tänder mer på tjejer, men allra mest på mig själv. Är det här normalt?? Det är ju såklart sjukt tacksamt för jag kan ta nakenbilder åt mig själv och skicka filmer och allt jag vill, men... det är ju lite sjukt??

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Hur vanligt det är vet jag inte, men jag tror säkerligen inte du är ensam om att tända på dig själv. 

Det låter som om du kan vara autosexuell, vilket innebär att du hellre har sex med dig själv än andra. Men eftersom du även tänder på att ha sex med andra är du troligen inte uteslutande autosexuell.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar