Frågor och svar om kärlek

7 Feb 2014, 17:44 247
Tjej, 13 år
Question


De är en kille på min skola som kollar mig i ögonen ler. och varit välldigt snäll mot mig och så. Men nu är de ju lov och jag träffar han inte. Jag smsar med han men han är helt annurlunda och inte visar någon inträsse mot mig som i skolan. Vad ska jag göra? Jag gillar han och så men han är typ en "bad boy" på utsidan men på insidan är han en jätte snäll pojke. Men han visar typ inget inträsse om mig på sms! Vad ska jag göra?! Och tänk om han inte gillar mig. Och han kanske tycker de är löjligt och vara tillsammans med en som är 2 år yngre!? Va ska jag göra? SNÄLLA HJÄLP

Svar
Louise Larsson
Hälsopedagog

Hej!

Jag kan inte svara på vad du bör göra. Det finns nämligen inget rätt eller fel. Men, varför inte försöka bli bra kompisar först? Förhoppningsvis märker du då allteftersom hur han känner för dig. Kanske är det något som växer fram? Och ja, om han inte tycker om dig på samma sätt så är det tyvärr inget som du kan göra. Då är det är som det är. Mister man en står det tusen åter, som man brukar säga.

Kram, Louise 

PS. Ursäkta att svaret har dröjt. Stöd & Svar-tjänsten har legat nere ganska länge - därav den långa väntan ... plus jobb etc.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar