Frågor och svar om pulla

27 Dec 2013, 19:41 5310
Tjej, 14 år
Question


Hej. Jag är 14 år. Jag har ingen pojkvän. Men är på G med en kille i skolan. Vi har "kelat" flera gånger. Jag har märkt att när jag tänker på honom när jag inte är med honom blir jag lätt upphetsad och klitoris bultar. Jag har väl försökt att "pulla" men förstår inte riktigt hur man ska göra. E nyfiken. Frågan lyder: om man aldrig har använt varken vibrator eller ens tampong går det att pulla? Och i så fall. Hur? Tacksam för svar!

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Jadå, det går att pulla trots att du aldrig stoppat in en tampong eller vibrator i slidan innan. Jag gissar att du tänker på att fingerpulla, alltså när man stoppar in en eller flera fingrar i slidan och smeker alternativt drar dom in och ut. Det är alltså bara att försöka stoppa in ett finger i slidan till en början och därefter se om du vill stoppa in fler fingrar. 

Du kan även smeka din klitoris när du känner dig sexuellt upphetsad. Testa dig fram helt enkelt för att upptäcka vad som känns skönt för dig.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar