Frågor och svar om onani

30 Apr 2002, 21:43 363
Annat, 0 år
Question


Jag brukar smeka min rumpa mot spgeln när jag onanerar för då känns det som att jag gnider min rumpa mot nån annan.. är det normalt eller?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

När det gäller sexfantasier och hur man spelar ut dom när man onanerar så finns det inget direkt onormalt eller fel. Alla människor har en massa fantasier som hjälper till att öka upphetsningen både vid sex och vid onani. Det är absolut inget fel eller onormalt med det. Det enda som är fel när det gäller sex överhuvudtaget är när man tvingar på en annan människa sin egen fantasi och skadar någon annan för att tillfredsställa sig själv, men det är det ju absolut inte fråga om här, utan det du beskriver är en vanlig situation där du fantiserar för att öka njutningen i onanin, så fortsätt du med det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar