Frågor och svar om kärlek

4 Mar 2014, 14:21 118
Kille, 11 år
Question


Jag är intresserad av en tjej men vet inte om hon är det på mig. Om hon är det hur ska jag fortsätta ?


Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej hej! 

Är många som skriver in med samma fundering som du. Är jättesvårt att veta vad andra människor känner, och att det inte finns något speciellt sätt som en kan se att någon är intresserad. 

Människor beter sig på olika sätt när de är kära. Vissa visar det tydligt genom att vilja ses och tydligt flirta, andra kanske blir mer blyga och tillbakadragna. 

Jag skulle säga att det bästa sättet att få reda på om något intresserad är att försöka prata med personen och fråga hur den känner, om en beslutar sig för att göra det måste en tänka på att känna av läget och vara beredd på det svar som en kan få. 

Om tjejen visar sig vara intresserad så är det bara att hänga på, ni kan hitta på någon rolig aktivitet som ni båda gillar eller bara börja lära känna varandra ordentligt. 

Hoppas det löser sig! 

Varma Hälsningar

Amanda


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar