Frågor och svar om kär i kompis

3 Mar 2014, 21:58 166
Tjej, 16 år
Question


Hej! ^^ Jag en tjej på 16 år och är kär i min allra bästa killkompis som är 18 år. Vi umgås ofta, och speciellt nu under jullovet. Då har vi ibland umgåts 2-4 gånger i veckan. Mitt problem är att jag är kär i han, och han verkar lite intresserad av mig också. Men han har flickvän, en sak som gör mig förvirrad är att han pratar aldrig om henne. En kväll umgicks vi när hela min släkt var här och då flörtade han mer än vanligt. Han kramade mig och ville ligga när mig hela tiden, det var nog den bästa kvällen i mitt liv. Alla mina vänner säger att han snart kommer dumpa sin tjej för mig. Vad tror du? Verkar han intresserad?
Han vill alltid visa sig när vi är bland andra, och vad jag läst om så är de tecken på att man gillar en. Kan du komma med några tips om vad jag ska göra?
kram!

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Nu kommer mitt svar till dig lite sent då Stöd och svar legat nere, och det kanske redan hänt saker som gör att du vet mer. Jag tycker det låter som att han är intresserad av dig på det du beskriver. Jag skulle nog däremot fråga honom vad som händer, även om det inte är ditt ansvar utan hans, finns en tredje person som kan bli sårad. Jag hoppas det löser sig för er alla tre och att det blir ni två om ni båda vill det! Stort lycka till/ Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar