Frågor och svar om homosexuell

3 Jan 2014, 17:21 3971
Kille, 16 år
Question


Jag är en kille på 16 och har precis börjat på gymnasiet, jag runkar ganska ofta åt porr, nästan varje dag men ibland så blir jag trött på det och vill testa något nytt. En gång så letade jag fram en hårborste och började långsamt att trycka in den i anus.

Jag tyckte det var skönt och fortsatte med det och provade andra saker att föra in. Jag gillar verkligen känslan men jag är inte homo, är detta konstigt på något sett eller är jag gay? svara gärna :)

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Att gilla att bli smekt i eller runt analen har inget med ens sexuella läggning att göra. Det är inte så att alla homosexuella killar gillar analsex. Finns samtidigt både heterosexuella tjejer och killar som gillar det. Mycket för att många nervändar samlas inuti analen och för killar stimuleras även prostatan, något som kan kännas skönt.

Om du inte blir kär i och tänder på andra killar är du alltså inte gay.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar