Frågor och svar om homosexualitet

28 Feb 2014, 21:40 456
Kille, 19 år
Question


Hej, jag är en kille som är homosexuell men jag finner ingen rätt kille, det enda som jag finner är tjejer som vill knulla med mig.
När jag berättade för en tjej som ville göra det med mig, som dessutom stod mig väldigt nära, att jag var homosexuell så sade hon att hon aldrig mer ville se mig, så vad ska jag göra för att gilla tjejer mer och göra dem glada?
Dessutom så blev jag misshandlad i somras p.g.a att några killar fick reda på att jag var homo och började sparka på mig och ge mig knytnävsslag, så nu vågar inte jag berätta för några att jag har fel läggning.

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej,

först och främst har du inte fel läggning. Är det någon som gjort fel, är det de människor som misshandlar någon annan, på grund av vem man väljer att älska. Du har rätt att älska precis vem du vill. Jag är osäker på om den vägen du ska gå är att försöka få tjejer att gilla dig. Det kanske snarare handlar om att stå för den du är, och verkligen känna att det inte är något fel. Du måste få vara som du är, oavsett om det handlar om att gilla killar. Jag hoppas du kan känna det! Styrkekramar! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar