Frågor och svar om övernattning

5 Jan 2014, 13:21 902
Tjej, 12 år
Question


Hej jag är en flicka på 12 år som.har ett problem jag kissar på mig och måste ha blöja på mig alltid dag och natt. har haft det sen jag var 10 år har varit hos urologen några gånger och undersökt min urin blåsa. Är jätte jobbit o skolan att ha blöja på sig jätte pinsamtmen nu är jag bjuden på tjej kväll med över nattning hur skall jag göra gå dit och berätta att jag har blöja på mig eller inte gå dit vill gärna sova över men jobbit med blöjan tänk om dom börjar mobba mig hjälp vad göra

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Jag förstår att det kan kännas jobbigt och svårt att veta hur de andra tjejerna kommer till att reagera. Förhoppningsvis har dom förståelse för din situation och bryr sig inte om att du har blöja, men det är tyvärr svårt även för mig att avgöra hur de kommer till att bete sig. 

Om du har möjlighet kan du försöka prata med någon vuxen som ska vara med på tjej kvällen och då kan förhoppningsvis den vuxna hålla koll så att ingen är elak mot dig. Försök väga för och emot, om du känner att du är trygg i den gruppen tjejer som ska komma och vågar gå eller om du tror det kommer bli allt för jobbigt kanske du kan få möjlighet att gå hem tidigare utan att sova över.

Mvh Ingrid, sexperten.nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar