Stöd & Svar

27 Jan 2014, 19:48 93
Tjej, 13 år
Question


Hejsan!
Ända sedan i början av sommaren har jag fått något slags yrsel som är svårt att förklara. Dethär har dock utvecklats till att det känns som att jag kvävs. Det uppstår i cirka 5 sekunder då jag blir jätte rädd och det händer oftast sent på kvällen när jag ligger i min säng. Jag märkte sen att jag skapade det på egen hand. Min mamma sa att det kan bero på stress. Själv tycker jag inte stressar så mycket. Jag tror inte att det är något farligt. Men jag blir ändå orolig!
Tacksam för svar.

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Jag tycker också det låter som någon typ av stress, alternativt ångest. Det är så himla svårt att svara på när jag inte vet något mer, jag funderar också på om det kan vara någon typ av järnbrist. Försök åka förbi en ungdomsmottagning så kan de hjälpa dig kolla upp vad det kan vara! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar