Frågor och svar om kärlek

27 Jan 2014, 19:46 186
Kille, 16 år
Question


Hej jag är en kille på 16 år.
Jag har under den senaste tiden blivit väldigt kär, jag har känt att tjejen ifråga också har varit intresserad, då det var hon som tog kontakt först… Efter nyår, då jag sov hos henne(inget hände) så har vi slutat att prata. Jag har försökt starta en konversation men det märktes att hon inte var intresserad av att prata vidare. Jag är rädd för att hon inte längre är intresserad.
Hon är den första personen jag har blivit kär i. Vad ska jag göra?? En romantisk överraskning kanske? där jag säger att jag är kär i henne.

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Tack för din fråga. Jag vet inte vad som gör att hon verkar backa efter nyår, när du sov där. Nånting säger mig att hon kanske behöver lite andrum, om du försökt starta en konversation och att hon inte pratade vidare. Om jag var du skulle jag nog avvakta lite, och om ett tag försöka prata lite med henne igen. Försöka att säga att du tänk på henne sedan dess och se hur hon känner, innan du gör en överraskning - så hon får chansen att säga som hon känner. Detta är bara mina tankar, sedan gör du precis hur du vill. Du är den som har varit där och vet säkert bättre än jag hur hon verkar. Stort lycka till! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar