Frågor och svar om relationer

28 Feb 2014, 21:04 155
Kille, 15 år
Question


hej,
Jag brukar upplevas som tråkig. Mina samtal med kompisar bruka sluta i tystnad och att dom vill lägga på. Även med min tjej blir det såhär... hur kan jag förbättra mig o ha trevliga konversationer?

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej!

Det jag tänker på när jag läser din fråga är om att de verkligen upplever dig tråkig, eller vill avsluta just för att det kanske inte finns så mycket mer att prata om. Det andra jag tänker är att det bästa kanske är att fråga dom som är nära dig. Upplever dem att det är såhär, och i så fall vad skulle du kunna göra. Mitt bästa tips i konversationer är att verkligen lyssna på den jag pratar med och inte fokusera mest på vad jag själv ska säga. Då känner man sig avslappnad och samtalet flyter på av sig själv. Lycka till! /Annso

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar