Frågor och svar om ta kontakt

25 Mar 2014, 10:26 157
Tjej, 10 år
Question


Hej jag är 10 år och jag är JÄTTE kär i en kille i min klass men han har redan tjej men han brukar titta på mig och le när vi får ögonkontakt. Och jag gillar honom mycket och han visar att han gillar honom men jag vet inte hur jag ska säga att jag gillar honom.

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Att vara kär kan vara helt fantastiskt och spännande men även jobbigt och svårt. 

Är alltid svårt att svara på hur någon ska berätta för personen den är kär i hur den känner. Mitt bästa tips är att följa din magkänsla och göra det som känns rätt för dig. 

Ett tips kan vara att fråga om ni ska hitta på något bara ni eller något liknande, då får ni chans att umgås och se hur ni känner för varandra. 

Du skriver att killen du är kär i har tjej, vilket gör det hela svårare. Men som jag skrev ovan så försök känna av läget och gör det som känns rätt. Kanske kan det vara en idé att vänta tills han inte har tjej längre? 

Ta hand om dig!

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar