Frågor och svar om dejta

25 Mar 2014, 12:28 286
Kille, 16 år
Question


var hittar man tjej och vad ska jag göra om ingen vill ha mig ??????

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej hej!

Är många som undrar var och hur en ska hitta kärleken, och tyvärr finns det inget tips som fungerar på alla eller som leder en direkt till kärleken. 

Att hitta någon som en tycker om kan vara svårt, men idag finns det genom internet större möjligheter en förut att träffa nya människor. Mitt tips är att försöka vara i sammanhang där du träffar människor, kanske någon fritidsaktivitet eller genom att skapa ett konto på en eller flera dejtning-sidor. Idag träffar många partners genom nätet och det ger en möjlighet att träffa någon som också letar efter kärlek. 

Tyvärr är det så att ibland kommer det vara så den en tycker om inte tycker om en tillbaka. Men tror det finns någon för alla och om det skulle vara så är det bara att fortsätta leta. Om någon inte är intresserad så betyder det inte att det är fel på dig utan att det kanske bara är så att just ni inte fungerar ihop.

Lycka till!

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar