Frågor och svar om chatt

25 Mar 2014, 11:23 259
Kille, 16 år
Question


Tjena!

Jag tror jag har blivit kär i en tjej som är 1 år äldre än mig men det spelar ingen roll. Iallafall jag började skriva med henne igår sen så slutade vi skriva sen när jag frågade vad hon gjorde så svarade hon inte, det står att hon inte läst meddelandet men hon kanske läste på rubriken. Jag vet inte vad jag ska göra jag har funderat hela dagen på varför hon inte svarat för jag skulle jätte gärna vilja gå ut med henne typ på bio eller något sådant och idag så skrev jag ''Hej'' men hon svarar ändå inte jag är inte bästa vän med henne osv eftersom vi pratat i 1 dag men vill verkligen lära känna henne men hon svara inte

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Ibland kan det vara så att en person inte svarar direkt när en skriver till den, det kan bero på en mängd olika saker. 

Kanske har hon inte sett ditt meddelande, kanske har hon inte haft tid att svara eller så kunde hon inte prata just då.

Förstår att det är jobbigt för dig att vänta på ett svar, men jag tänker att det är viktigt att ge den andra personen tid att hinna svara när det passar den. 

Försök ha is i magen, bara för att hon inte svarar direkt betyder det inte att hon inte vill prata med dig!

Ta hand om dig!

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar