Frågor och svar om kärlek

20 Mar 2014, 13:42 171
Kille, 16 år
Question


hej! jag är en tjej på 16 år som går till gymmet 5 dagar i veckan. det finns en kille här som är några år äldre än mig. jag har typ börjat gilla han.. och jag märker att han brukar kolla på mig, vi ger varandra liksom blickar. men jag vet inte vad han heter och han vet nog inte vad jag heter. men jag vill börja få kontakt med han, för att få veta om han liksom tycker samma som om mig som jag tycker om han. hur ska jag göra? vi är helt olika människor, han är en svensson och jag är tvärtom. så jag vet inte om jag är hans typ. måste veta! vad ska jag göra?!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! Tack för din fråga. Vad roligt att höra att ni verkar vara intresserade av varandra. Att ta kontakt kan vara svårt. Du skriver att han visar intresse och att ni brukar kolla på varandra. Skulle du kanske kunna våga närma dig honom och säga hej? Så kan du känna av hur han reagerar. Att veta om hans uppmuntrande blickar betyder att han är intresserad eller bara flörtar är ju svårt att veta.

Du skriver att han är äldre än dig och att han är en annan typ. Om man gillar någon så behöver skillnad i ålder och ”typ” inte spela någon roll.

 Lycka till och hoppas att det går bra!

Caroline, praktikant på Nätvandrarna genom Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar