Frågor och svar om onani

18 Mar 2014, 13:15 682
Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag har en fråga angående onanera. Dem flesta beskriver känslan som skön och härlig. Men är det bara jag som mår skit efter det? När jag onanerar känns det bra, men när jag väl slutat börjar jag må dåligt. Jag får ont i magen, blir yr och får ont i könet. Jag mår också dåligt och känner mig trött och deprimerad. Detta varar i ung. 15-20min. Varför mår jag så och ska jag sluta onanera mig? Är det onormalt? (är oskuld och har aldrig blivit våldtagen eller vart med om något)

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Att onanera ska ska vara skönt och kännas bra. Du skriver att det känns bra när du onanerar men att det känns dåligt efteråt, mår du bara dålig fysiskt eller är det psykiskt också?

Är svårt att svara på varför du mår dåligt efteråt, har du varit i kontakt med ungdomsmottagningen? På ungdomsmottagningen har de både kunskap kring det medicinska och det psykiska, så jag skulle råda dig att ta kontakt med dem. 

Genom att prata med ungdomsmottagningen kan du få hjälp att hitta orsaken till varför du mår dåligt. På umo.se, ungdomsmottagningen på nätet, hittar du var närmaste mottagning ligger. 

Ta hand om dig!

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar