Frågor och svar om bisexuell

20 Mar 2014, 14:10 226
Tjej, 14 år
Question


Hej jag undrar vad det innebär att vara bisexull. För jag är både attraherad av killar och tjejer mest så a tjejer man ser på tumblr inte i "real live" men det har hänt att jag har drömt att en tjej och ja har blivit intima. Men betyder det att man i bisexull? För på nått program jag såg sa en person att det handla inte bara vem man ville ha sex med utan också att man blev kär i den personen men jag har bara vart kär en gång och det var i en kille

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Tack för din fråga! 

Att vara bisexuell innebär att en är intresserad av det andra könet, det kan vara på känslomässigt eller sexuellt. Det är bara du själv som kan bestämma vilken läggning du har! 

Ta hand om dig! 

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar