Frågor och svar om intresserad

25 Mar 2014, 16:10 240
Tjej, 18 år
Question


Hejsan!

Funderar på om det är lämpligt att gå in ett förhållande med någon i samma klass. Vi går just nu andra året på gymnasiet och han verkar även visa intresse för mig, ska man vänta? Chansa på en gång? Göra någonting annat åt det? Det är bara frustrerande att känna intresse för någon men inte veta vart man själv vill komma med det..

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan! 

Jag tycker du ska göra det som känns rätt för dig och gå på din magkänsla. Du skriver att du känner intresse men att du själv inte vet vad du vill komma med dina känslor, så kan det vara ibland. 

Bara för en är intresserad av någon behöver det inte betyda att en vill gå in i ett förhållande med den personen. Känn efter vad du vill! Lär känna personen, kanske kan ni börja ses bara du och han och dejta, så kan ni båda känna efter vad ni vill med tiden. 

Hoppas det löser sig!

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar