Frågor och svar om piercing

28 Mar 2014, 14:18 422
Tjej, 14 år
Question


Hej! Jag vill verkligen ha navelpiercing men kan inte ta det.. Är för smal över navel. Och jag har som en liten kula i navel. Han som jag skulle ha piercat mig sa att det inte gick.. För att jag var för smal där man skulle ta navelpiercingen.. Så jag undrar hur man kan lägga på mer fett vid naveln (där uppe där man brukar ta navelpiercing /anonym

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Tyvärr är det så att alla inte har en kropp som funkar för en navelpiercing. Jag har inte heller det, om det är någon tröst. :-P Det finns inget sätt att lägga på sig fett på vissa delar av kroppen, utan du får försöka trösta dig med att det finns många andra fina piercingar du kommer att kunna ta. :-)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar