Frågor och svar om knark

24 Mar 2014, 08:51 215
Annat, 14 år
Question


tycker du att jag borde börja knarka? för alla säger att knark är coolt och bra

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Knark är varken cool eller bra. Knark kan vara väldigt farligt för en och det förstör inte dig själv bara utan det kan såra andra runt omkring dig. 
Att andra kan tycka att det är coolt och bra då får dom tycka det men dom ska komma ihåg att det är varken coolt eller bra. 
Om jag då ställer frågan till dig, " är det värt att förlora sina nära och kära dom man mest älskar för att göra något andra tycker är coolt eller bra? " 

Mitt svar till dig bli nej, jag tycker inte att du ska börja med något med knark att göra. Börja med annat istället, du vet väl att gymma, rappa, plugga är mycket mer coolare än vad knark är. :)


Så mitt tips till dig är att inte gå efter vad andra tycker och tänker utan du ska tänka om det är värt att lyssna på andras tankar som kan förstöra för dig eller om det är bättre att lyssna på sig själv och bry sig om dom som verkligen bryr sig om dig! 

Kramkram 
Nilufer. 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar