Frågor och svar om otrohet

28 Apr 2014, 09:47 274
Tjej, 17 år
Question


Hej, jag misstänker att min pappa är otrogen mot min mamma. Min mamma kan jag med hel säkerhet säga att hon inte misstänker det. Jag har absolut inga bevis eller så men jag har sett på appen "hitta min iPhone" att ALLTID när han går ut med långpromenad med vår hund går han alltid till samma ställe och stannar där minst en timme, detta har pågått i minst 6 månader och när jag frågar honom var han var ute och gick så säger han alltid en helt annan plats.
Jag vet inte vad jag ska göra...

Svar

Hej!

Jag förstår att det känns väldigt jobbigt att bära på detta. Jag skulle rekommendera dig att prata med din pappa. Om ni har en bra relation och du känner att du vågar, fråga honom varför han inte talar sanning om vart han har varit. Du kanske inte behöver fråga om han är otrogen. Han kanske har en bra förklaring till varför han tar en annan runda. 

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar