Frågor och svar om kärlek

28 Apr 2014, 10:02 188
Tjej, 12 år
Question


Hej, jag har två problem i mitt liv. Min mamma och en kille. Jag är as kär i en kille, vi har varit tillsammans förut och jag vet att han gillar mig. Men nu är han tillsammans med en annan tjej, vad ska jag göra. Min mamma är så... Mammig , hon låter mig inte ha kläderna som jag vill ha på mig och så... Vad ska jag göra??

Svar

Hej!

Om din ex pojkvän har gått vidare med en annan person bör du respektera det. Kanske ändras det i framtiden och ni kan prata ut om era känslor, men nu kanske inte är rätt tillfälle. Man ska alltid tänka på den andra tjejen också. Ge det tid och se vad som händer. 

Vad det gäller din mamma, så var glad för att hon bryr sig om dig. När du blir några år äldre inser du nog att hon hade rätt. Förmodligen inte svaret du ville höra, men oftast så vill bara mammor skydda sina fina döttrar. Och därför vill hon förmodligen att du klär dig på ett visst sätt.

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar