Frågor och svar om kontakt

22 Apr 2014, 10:02 189
Tjej, 12 år
Question


Hej, jag är en tjej på tolv år. Just nu sitter jag på ett tåg. För några minuter sen gick en skitsnygg kille förbi, han kollade in i mina ögon och log. Hur kan jag ta kontakt med denna kille? Svara gärna så fort som möjligt!! Han så gut att vara ungefär 12 år

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan,

Det är nog lite svårt att få kontakt med honom nu (om du inte fortfarande sitter på tåget?). Jag utgår från att du inte vet vem han är eller vad han heter... men kanske åker han samma tåg ofta? I så fall har du kanske tur och kan träffa honom igen! Annars kan det vara en idé att göra en efterlysning på Facebook och be alla dina vänner att sprida den. Vem vet, kanske ser han ditt meddelande och hör av sig till dig!

Lycka till! :) 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar