Frågor och svar om modell

9 Oct 2014, 08:48 205

Modell?

Tjej, 17 år
Question


Hej. förra veckan gjorde jag en fotografering med mina kompisar och efteråt fick jag en tillfrågan om jag var intresserad av att bli modell. Det kom som en chock för mig eftersom jag aldrig riktigt sett mig själv som särskilt snygg. De sa att jag skulle höra av mig. Jag och mamma var på ett möte med dem i förrgår, problemet var att jag kanske var för stor... De sa att jag hade ett vackert och exotiskt ansikte men jag har stl 38 så antingen måste jag gå ner en storlek eller gå upp två för att kunna börja modella! Det här gör mig jätteförvirrad. Har ingen lust att banta men jag vet inte om jag skulle vilja gå upp i vikt heller! Samtidigt vore det så coolt att bli modell! Hur gör jag mitt val. Alla runt om mig har olika åsikter om vad jag borde göra och jag håller på att bli galen. Hjälp mig snälla!

Svar

Hej!

Du måste bestämma helt själv! Vad vill du göra? Det är en extremt tuff bransch som man måste vara extremt målmedveten och tuff. Tänk igenom och agera sedan. Strunta i vad andra säger eftersom att det är du som ska leva i det beslutet. Ålåga bara inte din kropp för ett jobb..

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar