Frågor och svar om kärlek

12 May 2014, 08:39 250
Kille, 12 år
Question


Vad ska jag göra. Jag gillar en tjej och hon vet exakt hur jag känner för henne. och dagen innan jag ska fråga chans på henne blir hon ihop med min klasskamrats brors kompis. Vad ska jag göra

Svar
Madeleine Boström
Föreningen Tilia

Hallå där!

Fattar att det känns jobbigt att tjejen du gillar blir ihop med någon annan precis innan du skall fråga chans. Du skriver att tjejen vet exakt hur du känner för henne, vilket jag tycker är bra. Man skall visa sina känslor. :) Men vet du hur hon känner för dig? Annars kanske du kan fråga henne det? Om hon då visar eller säger att hon inte har samma känslor för dig, som du har för henne, så är det tyvärr så. Kanske kan du då glädjas åt att ha henne som vän istället.. Och du... tills nästa gång: tveka inte eller vänta med att fråga chans, det är ju inget kul när någon annan hinner före! :)

Kom ihåg att även om hon inte gillar dig nu på samma sätt som du gillar henne så kommer du en dag att hitta någon som känner samma för dig, vem vet kanske kommer hon att ångra sig. :)

Kramar och lycka till,

Madeleine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar