Stöd & Svar

24 Sep 2014, 17:19 257
Tjej, 13 år
Question


Hej, jag är en kille som är 13 år. Jag är ihop med en tjej som går i min klass, båda vi har träningar väldigt ofta och kan knappt umgås, jag vill umgås eller göra någonting men kan inte komma på vad jag ska göra, hur jag ska fråga och så är jag inte helt säker ifall hon älskar mig

Svar
Karin Borgström
Diakon, Fryshuskyrkan

Hej!

Älska är ett stort och ibland väldigt högtidligt ord som kan vara svårt att ta i sin mun......man kan bli lite rädd för det ibland.  Kanske kan det räcka med att hon tycker väldigt, väldigt mycket om dig och vill vara tillsammans med dig då mycket som möjligt.  Jag tror att det är bra om man gör roliga saker tillsammans, sådant som båda gillar, då blir det här att vara ihop inte så kravfyllt och fyllt av förväntningar utan man kan njuta lite mer av det. Du säger att ni båda tränar mycket, är det något ni kan göra ihop? Efter att man sprungit en runda i spåret tillsammans, kan det kännas lättare att börja prata, än om man bara träffas för att "vara tillsammans". 

Lycka till!

Karin

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar