Frågor och svar om ledsen

12 May 2014, 18:44 270
Tjej, 15 år
Question


hej min pojkvän skäms över mig det har han själv sagt han vill inte va ute och träffa andra vi ska bara vara inne hos han vi gör aldrig något och dt gör mig väldigt ledsen, nu har han också slutat vilja vara med mig och han vill aldrig sova över längre och tycker inte att vi har kul tillsammans, vi har varit tillsammans i över 1 år och han är väldigt beskyddande och blir lätt svarsjuk och sur lätt över småsaker har ändra mig jätte mycket för att få det att funka eller rättare sagt få det bra utan massa skit bråk, har han tappat känslorna eller för han säger att han vill va tillsammans men ändå gör han sådär.

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Vad bra att du skriver in med din fråga.

Jag tycker det låter helt oacceptabelt, sättet han behandlar dig på. Det måste verkligen vara jobbigt att höra alla dessa saker och det är absolut ingenting du ska ta till dig. Du är bra precis som du är och behöver inte alls ändra dig för hans skull! Jag vet inte om han har tappat känslor för dig, det är svårt att säga.. men du kan berätta för honom att han gör dig ledsen när han säger/ gör som han gör och fråga varför. Kanske du behöver fundera på om du vill lägga energi på en person som har sagt att han skäms över dig. Du förtjänar självklart någon som är stolt över att ha dig som flickvän. Jag förstår att det kan vara skitjobbit att komma över någon och gå vidare, det tar tid, men det går. Många gånger kan det göra att man mår bättre!

Har du någon du kan prata med om det här? Det kan vara skönt att berätta om sina känslor för någon i sin närhet.

Du får gärna prata mer med mig! Antingen genom att skicka in en ny fråga eller chatta med någon av oss. Jag heter Viktoria Hugosson Fryshuset på Facebook och viktoria.hugosson.fryshuset på Skype. På www.natvandrare.fryshuset.se kan du se när vi är inne och chattar i veckorna. Tveka inte att höra av dig om du vill prata.

Ta hand om dig och ha det bra.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar