Stöd & Svar

10 Jul 2014, 10:57 99
Tjej, 15 år
Question


Jag har fått "känslor" för en kille som jag känt väldigt länge och bor granne med , vi träffas ganska ofta och messar och vi har alltid varit vänner eller väldigt goda vänner. Han är två år äldre än mig. På senaste tiden har jag känt pirr och typ blivit varm av att tänka på honom, jag har tänkt nej är jag kär i honom typ hela tiden men jag kom o tänka på att jag bara är intresserad därför att vi känner varandra och har varit vänner länge alltså är jag kär i honom eller är det bara att jag gillar honom som vän mycket?? Det är jobbigt vi har träffats mycket sen det kom up i mitt huvud, jag brukar tänka på honom på natten(inte för att vara läskig eller så) och hoppas ibland att han är kär i mig men jag är två år yngre har inte precis det rätta utseendet och kan vara lite pinsam jag är bara förvirrad kommer det att gå över är detta bara att "vara" tonåring?

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrivit till oss. Det låter som du har blivit förälskad i din vän. Eftersom ni är så nära varandra tycker jag att du ska tala om för honom hur du känner. Chansen finns ju att han känner likadant:). Lycka till!

vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar