Stöd & Svar

26 Jun 2014, 12:31 116
Tjej, 12 år
Question


Hej. Jag vet inte om jag ställer frågan till rätt person men jag känner mig obekväm nu på träslöjdslektionerna, för min träslöjdslärare slog mig på rumpan. Bara sådär? Det känns inte som om han menade det på "det" sättet men jag är osäker. Räknas det som att taffsa? Jag är äcklad och min kompis såg också när det hände. Är det allvarligt? Borde jag berätta för någon vuxen? Jag känner mig sjukt irriterad för det är väl ändå ganska så respektlöst? Eller överdriver jag? Snälla svara!

Svar
Nina Lindén
Fryshusets Nätvandrare

Hej,

tack för att du skrev till oss. Det din lärare gjorde är totalt oacceptabelt och jag tycker att du ska ta upp det här med din rektor omgående. Känns det jobbigt att göra det själv, be någon av dina föräldrar att följa med dig. Jag är glad att du skrev till oss om det här så att du slipper gå och hålla det för dig själv. 

vänliga hälsningar,

Nina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar