Frågor och svar om hår

20 May 2014, 16:50 412
Tjej, 14 år
Question


Hjälp! Jag är en 14 årig tjej som en dag hade för mig att jag skulle raka bort mitt bebishår vid benan i pannan och nu har det växt ut jättefult! Jag har rakat mig där sen somras nu och vill att det ska bli normalt igen. Snälla säg vad jag ska göra för att det ska bli normalt igen!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan och tack för din fråga!

Utifrån det du skriver förstår jag det som att du har rakat ditt bebishår vid pannan och att du nu vill att det ska växa ut och bli normalt igen, har jag förstått det rätt? 

Tyvärr finns det ingen mirakelkur för att hår ska växa ut igen, är bara att vänta och låta det växa. Eventuellt kanske du kan använda hårspray eller gelé för att få det att ligga rätt.

Lycka till!

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar