Frågor och svar om sex

22 May 2014, 10:13 427
Kille, 20 år
Question


Hejsan!
Så här är det att jag har en kompis som heter Niklas. Han är inte nöjd när han gar sex med sin tjej. Han tänkte bara fråga om finns det någon tablett han kan ta upp innan han börja hångla med sin tjej? Asså han går på sperm efter kanske 1 minut. Han vill ha sex med sin tjej minst en halv timme.
Tack

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Tack för din fråga, och vad fint att du bryr dig om din kompis.

Att få utlösning för fort är ett ganska vanligt problem och kan tyvärr inte tipsa om något piller eller liknande. Finns en del olika knep för att inte komma för fort, det kan vara att ta det lite långsamt och försiktigt i början eller att ta en paus när det börjar kännas som han ska komma. 

En annan sak att ha i åtanke är att en kan ha sex på en mängd olika sätt, om din kompis känner att han kommer för fort kanske han och hans tjej kan testa olika typer av sex så som oralsex eller petting. 

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar