Frågor och svar om kärlek

25 May 2014, 18:34 181
Kille, 15 år
Question


Hej jag gillar en tjej väldigt mycket och vill ha hjälp om vad jag kan göra för att hon ska gilla min "mer" än hon gör nu vi har så mycket gemensamt och jag gillar henne väldigt mycket

Svar
Nilufer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Har du talat om för henne att du gillar henne? Vet hon om att du tycker om henne väldigt mycket? Du borde tala om det för henne till att börja med, vet att sånt kan vara jobbigt ibland att tala om för någon att man tycker om henne/honom. Men tycker att du ska samla mod och säga det till henne. 

Kanske kan du laga något till henne, eller gör något tillsammans ni tycker om att göra båda två, försök ta chansen då och tala om för henne hur du känner. 

Lycka till! 
Kram, Nilufer

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar